Skip to content

EVALUATIE PILOT

Warme maaltijd

Beste ouders, verzorgers,

Vanaf 6 maart zijn we van start gegaan met de pilot van de warme maaltijd. We hebben allemaal, zowel kinderen als pedagogisch medewerkers en wellicht ook jullie als ouders hier een weg in moeten vinden.

Vanuit De Benjamin was het zeker ook wennen, voor de kinderen was het best even gek dat er geen boterhammen meer waren. Andere smaken, geuren en kleuren was even wennen.

De kracht van de groep is weer mooi tot zijn recht gekomen, onder het motto ‘Zien eten, doet eten’ stimuleren de kinderen ook elkaar om nieuwe smaken te proeven en te ontdekken.
Wat ons met name opvalt tijdens de warme maaltijd is dat er meer rust aan tafel is en meer betrokkenheid bij het eten. Een mooie ervaring!

Samen met de oudercommissie hebben we de eerste periode alvast geëvalueerd en heel graag willen we ook met jullie als ouders een evaluatiemoment houden. Hiervoor hebben we in samenspraak met de oudercommissie een aantal vragen opgesteld. We zouden het waardevol vinden als jullie deze vragen willen beantwoorden.

Dit zal ons helpen in de keuze of we de pilot van de warme maaltijd om gaan zetten in het structureel aanbieden van de warme maaltijd.

Inez & Mirjam

Vragenlijst