Skip to content

Welkom

bij Kinderopvang De Benjamin. Wat leuk dat u een kijkje neemt op onze website. Op deze pagina leest u alles over onze nieuwste dagopvang groep! U kunt hier zelfs een afspraak inplannen, direct in onze agenda. Zijn er dingen onduidelijk of heeft u specifieke vragen? Wij staan graag voor u én uw kind klaar!

Inez & Miriam

NIEUWE GROEP

Dagopvang

Wij hebben bij De Benjamin al twee gemengde dagopvanggroepen voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Wegens de toenemende vraag hebben we besloten een derde groep op te richten. De dagopvang is gehuisvest op locatie de KanZ en beschikt over vaste, enthousiaste, deskundige pedagogische medewerkers. 

Dit geeft ons meer ruimte om onze dagopvang verder uit te breiden en nog meer kinderen kennis te laten maken met onze leerrijke, veilige en vooral gezellige speelomgeving! Samen is veel leuker dan alleen! Dat is ons motto en hier willen wij dan ook graag nog meer kinderen van laten genieten! 

 
Voel je welkom bij De Benjamin! 

0-4 JAAR

De Benjamin heeft twee gemengde groepen voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar.

LOCATIE DE KANZ

Beide dagopvangroepen zijn gevestigd op locatie de KanZ in Nistelrode.

MEDEWERKERS

Onze medewerkers hebben allemaal een deskundige en pedagogische basis.

KIJK!

Wij maken gebruik van volgsysteem Kijk! waarmee wij uw kind professioneel kunnen volgen.

VVE CERTIFICAAT

Vanaf eind 2013 zijn wij officieel VVE gecertificeerd, waardoor we nog beter kunnen begeleiden.

OVERDRACHT

Als een kind naar de basisschool gaat, is er een warme overdracht tussen ons en de school.

DICHTERBIJ DAN U DENKT

Onze bereikbaarheid

Wij zijn met Kinderopvang De Benjamin gevestigd in Nistelrode. Hier beschikken wij over een centrale, makkelijk bereikbare locatie en zitten wij in hetzelfde pand als de plaatselijke basisschool. Oftewel: de ideale locatie voor ouders met meerdere kinderen. 

Maar niet alleen in Nistelrode beschikken wij over een mooie centrale locatie. Ook voor de omliggende dorpen zijn wij heel goed te bereiken. Of we het nou hebben over Uden, Veghel, Vorstenbosch of Oss; Kinderopvang De Benjamin is makkelijk te bereiken!

SFEERIMPRESSIE

Wilt u even bij ons binnen kijken?

"Wij zijn een kinderopvang met een missie. We vatten onze taak serieus op en willen meer zijn dan een 'bewaarplek' voor kinderen. Wij hebben onszelf een pedagogisch doel gesteld en zijn daar zeer actief mee bezig. En dat maakt De Benjamin tot een unieke organisatie."
Mirjam & Inez
OPRICHTERS

KENNISMAKEN

Maak nu een afspraak!

VACATURE ALERT

Pedagogisch medewerker bij
De Benjamin worden voor 27 uur in de week?